Madde Blomquist

Kategori: Inspiration

Jag är jag. Du är du.

 

 

JAG ÄR JAG. DU ÄR DU. VI ÄR UNIKA. UNIKT ÄR VACKERT. UNIKT ÄR STARKT. VI DUGER SOM VI ÄR. VI SKA ÄLSKA OSS SJÄLVA FÖR DE VI ÄR. AV MISSTAG KAN VI LÄRA. ALLT VI GÖR DUGER. VI GÖR SÅ GOTT VI KAN. DET NEGATIVA OCH TUNGA VÄNDER ALLTID TILL MER POSITIVT OCH LÄTTARE. ALLT TAR SIN TID. JAG VÄLJER MINA TANKAR OCH MIN LYCKA, DU VÄLJER DIN. ENSAMMA ÄR VI STARKA. TILLSAMMANS KAN VI STÖTTA VARANDRA. DET VIKTIGASTE ÄR ATT JAG TROR PÅ ATT JAG DUGER SOM JAG ÄR OCH ATT DU TROR PÅ ATT DU DUGER SOM DU ÄR.

Det är ofta lättare sagt än gjort och hur lätt tar inte tankarna över känslorna inom oss? Men jag kan lova att med träning så blir det mer sant för mig att mina tankar är de som styr om jag ska välja lycka eller olycka, det kan det med träning även bli för dig. Kan andra så kan jag. Kan jag så kan du.


Jag är jag.  Du är du. Vi är unika!

En bild säger mer än tusen ord

Detta foto är ett foto från min och min väns resa till Jordanien mars 2013. Det var vår andra resa dit och fotot är taget ute på ökensafari i Wadi Rum. För mig är inte denna bild bara ett minne, den är så mycket mer. För mig säger den verkligen mer än tusen ord. När jag ser den så ler jag. Jag blir varm i kroppen och känner glädje. Jag vet att jag hade oerhört kul på den utflykten tillsammans med min vän och många andra, det var något utöver det vanliga på en charterresa. Och jag kan känna hela den känslan än idag tack vare detta foto. Så härligt! En frihetskänsla, en känsla av samhörighet och kulturutbyte. Ja, men gud - bara en wow-känsla i hela mig. 


Dessutom fyller min vän på fotot år idag - GRATTIS <3

Valentines day

Hoppas du haft en härlig dag denna alla hjärtans dag, oavsett om du firat den eller inte. Här kommer i alla fall lite kärlek från mig till dig <3