Madde Blomquist

Kategori: Inredning

Åter i min lägenhet!

Äntligen hemma igen! Mycket ljust och fint här hemma nu, nytt och fräscht. Lite mörkare bänkskivor i köket däremot, gillar't!
Många små slarvfel jag ska klaga på dock, men i övrigt godkänt!

Ikväll blir det köpmat, men i morgon ska jag återigen laga mat i MITT kök! 

Wanna go home!

Sitter här och längtar hem, hem till MIN lägenhet. Bor ju hos mamma medans min lägenhet renoveras men hoppas få flytta hem kommande helg. Håller tummarna!!!
Längtar efter att få göra i ordning med mina saker, ha total frihet och få köpa hem färska blommor! Länge sen nu..

Nedan, ett foto från en påsk något år tillbaka. Underbart, härliga tulpaner <3

Att "flytta hem" ...

Jag bor sedan en vecka nu hos min mamma och hennes sambo då min lägenhet är under renovering, igen! Absolut helt fantastiskt att möjligheten för annat boende finns för mig, men att bo hemma som 32-åring - ja hur låter det? I och för sig handlar det kanske inte om hur det låter, utan om hur det är. Och det är faktiskt helt okej. Men jag är inne i mitt lilla rum, sover i min gamla säng och ser på en tjock-tv. Hallå stenåldern! Stenåldern får dock fortsätta minst två veckor till, hoppas verkligen jag får komma hem efter det sen och börja fixa innan jag ska till skolan nästa period. Har jag tur tar det längre tid och jag får vänta ytterligare dagar eller någon vecka. Hoppas, hoppas, hoppas på så snabbt som möjligt bara!

Det jag längtar mest efter är min totala frihet. Här hos mamma känner jag mig som hemma, jag sköter mitt och de sköter sitt. Jag lagar min mat, de lagar sin. Men då vi går om varandra tidsmässigt med jobb och sömn så tassar man en del på tå. Något jag inte är van att göra hemma. Dessutom går jag ofta hemma och spelar mycket musik, det gör jag inte här alls på det sättet. Små saker som jag saknar helt enkelt.

Annat är att jag ser fram emot att få ordning, få köpa lite nytt och få fram en varmare känsla hemma. Det jag fick gjort sist med byte av tapeter mm gjorde lägenheten mycket ljusare, men jag kände en ganska stor tomhet när jag satt där. Nöjd med resultatet, men inte mindre ensam. En ganska tung känsla. Men nu försöker jag se fram emot ytterligare uppfräschning och ska göra mig allra bästa för att jag ska må så bra som möjligt. Får la bjuda in folk var och varannan dag :) Eller så får folk bjuda in sig själva!

Men att bo "hemma" ger minnen. Jag är uppväxt här och känner väl till området. Vägen på fotot har jag väl gått en si så där miljontals gånger känns det som <3

Idag tog jag en promenad där också neråt stan, i härligt soligt vårväder :)

Ordning i kaoset

Hej på er! Nu är jag hemkommen från några dagars studier, och det börjar verkligen kännas på allvar nu. Nästa växel måste läggas i hädan efter...!
Dessutom hemkommen till en lägenhet i kaos då det renoverats lite, men efter två dagar av fix och stress kring det hela så ser lägenheten bra ut nu.
Lite stök kvar att göra, men svårt då hantverkarna ändå ska komma och gå innan alla nya rör är dragna..

Fler foton än så här orkas inte med Fick i alla fall idag tända ljusen och fira andra advent lite. Med ja, en mentalt och fysiskt trött Madde, huvudvärk. 
Men nu tillslut lite vilotid i soffan.. Inte en på-topp-Madde just nu, men hoppas ny energi infinner sig! Trevlig kväll!

(fler inlägg kommer nog i veckan om studierna och armhävnings-utmaningen mm)

Lite nytt som piggar upp i väntan på renovering

Jag går ju här i väntans tider och undrar när allt i lägenheten som ska fixas och renoveras faktiskt ska börja. Tiden går och inget händer...
Börjar kännas som jag inte ens kommer kunna julpynta i år, kanske får rensa hela lägenheten mitt i december...  :(

Men lite nytt köptes på Ullared i inredningsväg och fick i alla fall komma fram nu bara för att ha lite känsla av nytt och mys hemma!
Köpte en hel massa mer dock men det är nu undanlagt i skåp och lådor på sin rätta plats :)

Onsdag morgon

Godmorgon! Skickar upp några foton på underbara rosor denna morgon i hopp om att sprida lite glädje och värme. Kvällen igår var seg och jag var oerhört trött, morgonen känns något bättre så hoppas ingen sjukdom är på gång. Solen letar sig fram utanför fönstret och jag ska när som åka och arbeta sista dagen för denna vecka. Kommande dagar följer studier, träning och massage!

Kram!