Madde Blomquist

Torsdag kl 08,40

Godmorgon! Torsdag igen och en lugnare start på morgonen här hemma. Dock inte av någon skönare kvalité än annars. Drömmer mycket när jag sover, vaknar tidigt och har svårt att somna om på ett bra sätt. Fel känsla i kroppen och brist på pigghet inom mig. Varit förkyld från och till sista veckorna, känt av pollen och inte tränat så kroppen och huvudet har levt sitt egna liv och inte riktigt känt sig så pigga som de kan göra. Idag ska jag dock träna och jag tror det blir ett skönt vakna-till-liv-pass! Men sen väntar en natt av arbete så vem vet vad orken säger imorgon?

Ah, gnälligt här känner jag,  men det är lite mycket nu. Jag vet varför och vet att mycket ovisshet för mig är svårt. Lever i ovisshet just nu, men mycket på grund av mina egna val. Tillslut löser det sig och tills dess kommer energistunder finnas igen. Det vet jag! Tar en lugn förmiddag nu innan passet. Vilar.

Trevlig torsdag!

Dagens frukost, en standard: Lättfil med frön, boveteflingor, banan och blåbär! Ett glas vatten och en kopp varmt vatten med ingefära, honung och citron! BOOM!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas