Madde Blomquist

Slutspurt och framtid...

Ni vet hur man ibland helt enkelt inte riktigt klarar av att tro på sin egen förmåga. Ibland är det hur enkelt som helst, nästa gång känns det tvärt om... Jag vet att ja alltid tvivlat en del, framför allt när det kommer till ny kunskap och att vara självsäker i den. Däremot vet jag att när jag är trygg i något så tror jag på mig själv mycket mer. 

Nu är mina studier på sin absoluta slutfas, jag är i mål om ca två veckor och får då titulera mig Hälsocoach och Kostcoach. Om jag ska jobba inom det återstår att se, det var inte målet med studierna. Målet var att bryta vardagen och läsa mer om något som jag är intresserad av. Men även om jag finner studietiden något svår och inte riktigt nått fram dit jag önskade rent kunskapsmässigt så märker jag i mina slutarbeten nu att jag verkligen kan mer än innan. Men det finns ju så mycket att kunna och så djupa nivåer att gå in på och sådant gör mig bara stressad. Därför försöker jag se till det övergripande och summera det för mig själv och jag tycker jag har gjort det hyfsat bra i mina uppgifter nu när jag går igenom dem. Det känns hyfsat bra igen och den känslan ska jag försöka bära med mig framöver. 

Känslan av trygghet i min egen kunskap och förmåga stärks och sänks i och med hur vardagen fortlöper. Vardagen nu har kantats av en del svårigheter och tråkiga känslor och jag vet att det kommer fortlöpa så ett par månader till. Jag får helt enkelt försöka kämpa emot och tänka om de dagar då det känns lättare. Försöka mitt bästa är allt jag kan, sen måste känsla ändå spela in så klart.

Hur framtiden blir är nu oviss och mycket spelar in. Hur den blir återstår att se. Tills dess, dag för dag och vecka för vecka så gott det bara går! 
Idag var det i alla fall en skön pluggstund på balkongen i solen, inte alls fel :)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas