Madde Blomquist

Ska jag fortsätta..?

Hej.. Det kommer inte några kontinuerliga uppdateringar här nu. Mycket beror på att jag numer jobbar heltid och inte riktigt har haft motivation eller ork att skriva. Har inte heller funnit vad jag ska skriva om, ibland får man torka helt enkelt.. Bloggen startade jag för några år sedan nu i mening att fungera som en mer öppen dagbok där känslor och tankar får ta plats. Det är just vad jag gjort också. Sen har det också handlat en del om träning, kost, recept och rent vardagliga saker. Men jag känner nu att jag spretar överallt och inte riktigt vet var jag ska fortsätta, för den delen vet jag inte heller om jag ska fortsätta här på forme.se. Vet andra som bytt bloggportal och jag förstår dem, men hur jag ska göra får jag se..

Framför mig har jag tre veckor på mitt jobb innan semester och sedan vet jag inte riktigt var jag hamnar, rent arbetsmässigt. Jag söker de flesta jobb och funderar på hur jag kan utveckla mig och mina intressen. Så kanske kommer det vara snålt med inlägg även framöver, kanske inte. Allt går på känsla och driv för stunden, det är så jag fungerar. Så håll till godo så får vi se hur det blir..

En mycket härlig dag idag med sol större delen av eftermiddagen. Innan det tog jag mig an lite träning, fösta passet sedan loppet för över en vecka sedan. Dagens pass behövdes, rent mentalt för att boosta och peppa upp mig lite. Kanske kan bli ett imorgon också, återstår att se! Hoppas er nationaldag varit skön, om ni nu firat eller bara varit som jag. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas