Madde Blomquist

Ännu en utmaning avklarad

April 2016 antog jag utmaningen Ica-klassikern med en vän. Alltså en svensk klassiker men på egen hand. Med olika tidsspann skulle loppen som ingår i en svensk klassiker göras. Varje delmoment hade alternativ träning för att nå så många motionärer som möjligt. Ett mycket bra upplägg som kan anpassas efter ens egna nivå.

Nu är i alla fall alla delmoment färdiga, inte ens Tjejvasan som körs om en vecka behövdes för att klara av nio mil skidåkning. Den värsta delen var nog cyklingen och lättast var helt klart löpningen. Mest betungande för kroppen blev simningen, då jag istället körde mycket roddmaskin - fick mig en rejäl överbelastning i rumpan och ländryggen. Sista utmaningen nu har varit längdskidor, stakmaskin och crosstrainer. Det har blivit mest crosstrainer dock, men även den maskinen går att lära sig "tycka om" :)

Kommande års Ica-klassiker blir det dock inte. Jag gillar utmaningar och antar de gärna, men jag blir lätt manisk och enformig inför dem. Vilket ofta gör att övrig träning blir lidande och mycket måste börjas om från noll så att säga. Det blir enstaka lopp här och där som utmaningar, men jag skippar ett nytt år på detta.

Men det har varit roligt!

    

 

I   MÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas