Madde Blomquist

WHHM2017

Nu är loppen genomfört! Jag och min vän har genomfört en halvmara tillsammans, ganska coolt! Womens Health Half Marathon är Europas största halvmara för tjejer och det kändes inte så stort väl där men när väl startskottet gick så öste det förbi tjejer i långa, långa led.

Jag och min vän sprang som duo, det betyder att vi delade på sträckan. Eller nästan. Min kompis sprang första delen som var 12 km och jag den andra som var 9. Tillsamman tog vi oss i mål på 2,35,33 och hamnade ganska långt bak i placering av duopar, men det gör inte så mycket. Vi gjorde det och är nöjda med genomförandet.

Just min del var ganska tuff för mig, konditionen och kroppen var inte med mig. Jag visste dock att jag inte skulle vara tillräckligt bra tränad så lite motgång var väntat, men det var tyngre ändå och det var ganska tufft för psyket att kriga emot. Men jag tog mig i mål och får helt enkelt vara nöjd med det!

Kroppen gör sig påmind idag i alla fall, redan igår kväll var energi totalt slut. Loppet tog nog ut lite av det sista som fanns kvar för denna vecka, så bara leta ny energi nu!Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas