Madde Blomquist

Utmaning avklarad och ny startar

God förmiddag! Somnade som en stock igår i soffan efter mer än ett dygns barnvaktande, som en liten bebis sov jag nästan 10 timmar inatt. Utvilad men inte riktigt på humör när jag vaknade så ganska snart efter frukost bar det iväg till gymmet, där brukar jag få lite mer feeling! Och det fick jag! Oavsett träning eller inte idag så var tanken att slutföra benböj-utmaningen och det kan jag nu bocka av! Förutom benböjen blev det kondition, intervaller, marklyft och lite bålstyrka. Ett skönt pass och skönt att komma igång och få en bättre känsla när kroppen väl fått jobba lite!

Upp till 55 gjorde jag alla i streck en gång per dag. Från 60 och framåt delade jag upp de i två set och gjorde antingen seten efter varandra med lite vila mellan eller morgon och kväll. 

 

Benböj-utmaningen är inte den första utmaningen av liknande sort jag gjort. Inte heller den sista. Jag tänkte nämligen fortsätta enligt samma schema, men nu satsa på armhävningar eller push ups. Antalet per dag delar man upp som man själv vill, hur övningen görs är upp till dig. Gör den efter din förmåga och vilja att utvecklas och bli starkare. På tå, på knä, mot en bänk, mot en vägg... 

 

Häng på!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas